Rybí filé pečené na másle (minutka)

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 20 g Sůl
  • 75 g Tuk
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1000 g Filé z aljašské tresky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 786 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 59.1 mg
  • Draslík 0.2 mg
  • Vláknina 126 mg
  • Vitamín A 126 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a z jedné strany poprášíme moukou.

  • 2

    Pomoučenou stranou filé opečeme na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a za občasného přelití výpekem s máslem dopečeme.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu