Smažené rybí filé

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1000 g Filé z aljašské tresky
  • 20 g Sůl
  • 180 g Strouhanka
  • 60 g Vejce slepičí
  • 80 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Tuk
  • 80 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 936 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 85.2 mg
  • Draslík 26.2 mg
  • Vláknina 1368 mg
  • Vitamín A 1368 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.

  • 2

    Porce zvolna smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu