Marinovaný tuňák

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Tuňák obecný
  • 15 g Česnek
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 5 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Estragon
  • 3 polévková lžíce Ocet estragonový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 313 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 61.6 mg
  • Draslík 490 mg
  • Vláknina 1355.9 mg
  • Vitamín A 1355.9 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme ocet, olej, na jemno nakrájenou cibuli, drcený česnek, sekaný estragon, sůl a pepř.

  • 2

    Do hotové směsi vložíme čtyři porce tuňáka.

  • 3

    Tuňáka necháme asi 4 hodiny marinovat a pak jej grilujeme 10 minut za častého otáčení.

Komentáře k receptu