Tuňákové burgery

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Rajčata
  • 600 g Tuňák obecný
  • 8 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 200 g Roketa
  • 30 ml Olej olivový
  • 20 ml Olej olivový extra panenský
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 plátek Chléb celozrnný pšenično-žitný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 352 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 849 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 57 mg
  • Draslík 644.6 mg
  • Vláknina 3235 mg
  • Vitamín A 3235 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce tuňáka potřeme olejem, osolíme, opepříme a grilujeme 5 minut z každé strany. Na poslední minuty přidáme na gril plátky chleba. Opečený chléb potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme olejem, vložíme plátek tuňáka a ozdobíme listy rokety a plátky rajčat.

Komentáře k receptu