Cibulový salát s vařeným candátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Candát obecný
  • 600 ml Voda pitná
  • 5 ks Cibule
  • 10 ks Ředkvička
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 107 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 333.1 mg
  • Vláknina 6315.8 mg
  • Vitamín A 6315.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli a omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.

  • 2

    Uvařeného candáta vykostíme, nakrájíme na malé kousky a pokapeme citronovou šťávou. Maso zlehka promícháme s cibulí a ředkvičkami, upravíme na talířky a opepříme.

  • 3

    Nakonec salát pokapeme olejem.

Komentáře k receptu