Salát z kapra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 180 g Brambory
  • 200 g Kapr obecný
  • 80 g Zelenina kořenová
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Majonéza
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 4016 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 409 g
  • Sodík 11072 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 57 g
  • Cholesterol 135.6 mg
  • Draslík 1812 mg
  • Vláknina 33900 mg
  • Vitamín A 33900 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.9 mg
  • Vitamín E 60.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykoštěné maso z kapra osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Necháme vychladnout, nakrájíme, smícháme s pokrájenou vařenou

  • 2

    zeleninovou směsí, vařenými bramborami, hráškem majonézou, octem, solí, cukrem a dáme vychladit.

Komentáře k receptu