Candát s chřestem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 220 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 11 g
- Sodík 416 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 9.5 mg
- Draslík 209.3 mg
- Vláknina 3065 mg
- Vitamín A 3065 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté porce candáta vložíme do menšího množství osolené vařící vody a povaříme asi 10 minut. 
- 
                                2Měkké maso vyjmeme a odstraníme kůži. Porce urovnáme do mísy z varného skla, obložíme je kousky očištěného chřestu a přelijeme bešamelem. 
- 
                                3Povrch posypeme na másle osmaženou strouhankou a pokrm pečeme asi 15 minut ve středně vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        