Cibulový salát s vařeným candátem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 107 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 2 g
- Sodík 35 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 333.1 mg
- Vláknina 6315.8 mg
- Vitamín A 6315.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli a omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka. 
- 
                                2Uvařeného candáta vykostíme, nakrájíme na malé kousky a pokapeme citronovou šťávou. Maso zlehka promícháme s cibulí a ředkvičkami, upravíme na talířky a opepříme. 
- 
                                3Nakonec salát pokapeme olejem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        