Kapří salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 267 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 496.1 mg
 - Vláknina 2759.5 mg
 - Vitamín A 2759.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného kapra osolíme a upečeme na oleji. Zbavíme jej kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
K připravené rybě přidáme vodu, koření, nakrájenou cibuli a ředkvičky. Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Salát podáváme vychlazený.