Kapr po švýcarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 295 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 320.1 mg
 - Draslík 556.1 mg
 - Vláknina 695.8 mg
 - Vitamín A 695.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.1 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
 - 
                                2
Potom maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce a ve smetaně rozšlehané se žloutky a nastrouhaným sýrem. Porce ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách je opékáme dozlatova.
 - 
                                3
Opečené porce urovnáme do pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a v horké troubě dopečeme.