Kapr podle Petra Voka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 726 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 441 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 190.5 mg
 - Draslík 985.9 mg
 - Vláknina 573.3 mg
 - Vitamín A 573.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.2 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté porce kapra protkneme proužky slaniny, posypeme mletou paprikou, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s rozehřátým olejem. Za občasného podlévání horkou vodou pečeme pod pokličkou doměkka.
 - 
                                2
Upečené porce kapra upravíme na talíře a ozdobíme nasekanou petrželkou a na proužky nakrájenou paprikou.