Kapří řezy po anglicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 645 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 445 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 227.7 mg
 - Draslík 1449.7 mg
 - Vláknina 25929.5 mg
 - Vitamín A 25929.5 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapří filety bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo a kapří filety usmažíme z obou stran dozlatova.
 - 
                                3
Na talíři servírujeme filety z kapra, přílohou je opečený brambor, na filety položíme plátek citronu a vše posypeme posekanou petrželkou.