Ryba na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 859 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 79.3 mg
 - Draslík 455.9 mg
 - Vláknina 1094.8 mg
 - Vitamín A 1094.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra naporcujeme, osolíme a zaprášíme paprikou, cibuli pokrájíme na drobné kostičky, uvaříme čtvrt litru hovězího vývaru z kostky.
 - 
                                2
V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji osmahneme porce kapra s cibulí, podlijeme sběračkou vývaru a pod poklicí dusíme asi deset minut, až je ryba měkká. Rybu po pěti minutách obrátíme.
 - 
                                3
Hotovou rybu vyjmeme a držíme na teple.
 - 
                                4
Omáčku zredukujeme na olej, zaprášíme moukou, kterou chvíli restujeme. Poté ji rozředíme zbylým vývarem, dobře našleháme a provaříme.
 - 
                                5
Porce ryby dáme na nahřáté talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými brambory.