Kapr na řecký způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 426 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 79.2 mg
 - Draslík 520.6 mg
 - Vláknina 2641.2 mg
 - Vitamín A 2641.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra očistíme, osolíme a naporcujeme. Vymačkáme šťávu z půlky citronu, uvařené slepičí bílky jemně nasekáme.
 - 
                                2
Rybu osmažíme na polovině oleje. Druhou polovinu oleje v mezičase smícháme s citronovou šťávou, vínem a kečupem. V malém rendlíku necháme směs přejít varem. Podle potřeby dochutíme umělým sladidlem.
 - 
                                3
Usmaženého kapra přeložíme na nahřáté talíře, přelijeme připravenou omáčkou a posypeme sekanými bílky. Porce zdobíme plátkem salátu a olivou.
 - 
                                4
Jako přílohu volíme šťouchané brambory.