Segedínská rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 260 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 443 mg
 - Vláknina 2367 mg
 - Vitamín A 2367 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu očistíme, omyjeme, maso nakrájíme na kousky a osolíme. Hlavu, páteř a ocas vložíme do hrnce spolu s oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí. Zalijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme mletou papriku a vaříme asi 1 hodinu, aby se cibule úplně rozvařila.
 - 
                                2
Potom vývar přecedíme na rybí maso a povaříme 10-15 minut. Hrncem potřásáme, aby se maso nepřipálilo. Nakonec přidáme máslo a očištěné, na nudličky nakrájené papriky.
 - 
                                3
Polévku můžeme podávat s opečeným chlebem.