Salát z marinovaných kapřích vnitřností
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 139 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 140 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 249.3 mg
 - Draslík 196.1 mg
 - Vláknina 1203.2 mg
 - Vitamín A 1203.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.2 mg
 - Vitamín E 5.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchnuté jikry a mlíčí v míse osolíme, opepříme, přelijeme octem svařeným s vodou, přidáme olej a drobně pokrájenou cibuli, kterou jsme předem spařili vodou.
 - 
                                2
Mísu zakryjeme fólií a vnitřnosti necháme v chladničce alespoň dva dny marinovat.