Kapr s kaviárovo-smetanovými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 495 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 378 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 162.6 mg
 - Draslík 1641.1 mg
 - Vláknina 15477 mg
 - Vitamín A 15477 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.4 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme v osolené vodě ve slupce, poté vodu slijeme a brambory oloupeme.
 - 
                                2
Maso osolíme, opepříme a kůži nařízneme do mřížky. Obalíme v mouce. Pažitku omyjeme a nakrájíme na drobné kousky.
 - 
                                3
Olej rozpálíme a maso na něm z obou stran osmažíme.
 - 
                                4
Mezitím si pokrájíme brambory na plátky, smícháme se smetanou a kaviárem, osolíme a opepříme a dáme chladit. Vychladlý salát dochutíme vymačkanou šťávou z citronu a solí.
 - 
                                5
Porce osmaženého masa přendáme na talíře, přidáme kaviárový salát, posypeme pažitkou a ihned servírujeme.