Rybí maso s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 665 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 743.8 mg
 - Vláknina 3022 mg
 - Vitamín A 3022 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17 mg
 - Vitamín E 6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Kousky opečeme na pánvi na oleji po všech stranách.
 - 
                                2
V jiné pánvi osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a vše prohřejeme.
 - 
                                3
Opečené kousky ryby upravíme na talíře a obložíme rajčatovou směsí.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.