Rybí maso s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kapr obecný
  • 200 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 665 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 273 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 743.8 mg
  • Vláknina 3022 mg
  • Vitamín A 3022 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17 mg
  • Vitamín E 6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Kousky opečeme na pánvi na oleji po všech stranách.

  • 2

    V jiné pánvi osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a vše prohřejeme.

  • 3

    Opečené kousky ryby upravíme na talíře a obložíme rajčatovou směsí.

  • 4

    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře k receptu