Kapr na víně se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 117 g
 - Sodík 234 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 145.5 mg
 - Draslík 996.8 mg
 - Vláknina 7021.6 mg
 - Vitamín A 7021.6 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného kapra rozkrájíme na porce, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Na másle zpěníme cibuli, přimícháme zeleninu a osmažíme. Na závěr vložíme porce kapra, posypeme kmínem a osmažíme z obou stran. K rybě přilijeme víno a na mírném plameni dusíme zhruba 35 minut, pokud je třeba, přilijeme víno.