Kapr se zelím v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 424 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 9784 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 746.5 mg
 - Vláknina 3312.5 mg
 - Vitamín A 3312.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé.