Kapr v rajčatové šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 262 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 98.5 mg
 - Draslík 596.6 mg
 - Vláknina 3362.3 mg
 - Vitamín A 3362.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.7 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra stáhneme z kůže, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme krátce odležet.
 - 
                                2
Jednotlivé porce pomoučíme a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme máslo a podlijeme rajčatovou šťávou (zředěným rajčatovým protlakem). Vše krátce podusíme.
 - 
                                3
Podáváme s bramborovými hranolky nebo s vařenými bramborami.