Kapr po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 683.7 mg
 - Vláknina 2715 mg
 - Vitamín A 2715 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.1 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opečeme na másle po obou stranách.
 - 
                                2
Na pekáč k porcím ryb přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak. Vše v troubě pečeme asi 10 minut.
 - 
                                3
Při podávání přeléváme porce kapra šťávou s rajčaty.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami sypanými petrželkou.