Kapr na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 88.1 mg
 - Draslík 437.6 mg
 - Vláknina 693 mg
 - Vitamín A 693 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra osolíme a okmínujeme. Vložíme je do rozehřátého oleje a po všech stranách opékáme dozlatova.
 - 
                                2
Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vlažnou vodou. Podle potřeby osolíme a vaříme, až se šťáva odděluje od tuku a houstne.
 - 
                                3
Nakonec pečeného kapra přelijeme šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.