Kapr po řecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 1552 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 104.6 mg
 - Draslík 589 mg
 - Vláknina 11590 mg
 - Vitamín A 11590 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra osolíme a upečeme na oleji.
 - 
                                2
Do zbylého oleje přidáme kečup, přilijeme víno, trochu vývaru a citronovou šťávu. Necháme přejít varem a podle chuti osladíme.
 - 
                                3
Omáčkou přelijeme kapra a každou porci posypeme natvrdo vařeným, nasekaným bílkem. Zdobíme hlávkovým salátem a olivou.