Bramborový italský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1338 kcal
 - Sacharidy 151 g
 - Tuky 85 g
 - Sodík 1832 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 151 g
 - Cholesterol 0.8 mg
 - Draslík 9571.2 mg
 - Vláknina 73315.5 mg
 - Vitamín A 73315.5 mg
 - Vitamín B6 2.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 607 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme brambory a dáme je do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme 10 minut. Pokrájíme sušená rajčata na plátky. V misce smícháme majonézu, jogurt, sůl, pepř. Promícháme se sušenými rajčaty a nasekanou petrželkou.
 - 
                                2
Brambory necháme vychladnout, jsou-li velké, překrojíme je na špalíky. Přelijeme je zálivkou a promícháme.
 - 
                                3
Salát dáme vychladnout do lednice, a poté podáváme jako přílohu nebo jako předkrm.