Pórky opečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 176 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 422.2 mg
 - Vláknina 8444.2 mg
 - Vitamín A 8444.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Podélně rozkrojíme pórky na poloviny, každý pórek potřeme olivovým olejem.
 - 
                                2
Grilujeme 7 minut, jednou otočíme. Poté pórky sundáme z grilu a pomažeme balzamikovým octem.
 - 
                                3
Osolíme, opepříme a ihned podáváme.