Rybí filé s žampiony pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 519 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 123.6 mg
 - Draslík 338 mg
 - Vláknina 2066.3 mg
 - Vitamín A 2066.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
 - 
                                2
Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
 - 
                                3
Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.