Pikantní krupková kaše
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 531 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 13 g
- Sodík 111 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 92 g
- Cholesterol 24.5 mg
- Draslík 382.5 mg
- Vláknina 5100 mg
- Vitamín A 5100 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Krupky spaříme vroucí vodou a potom je v osolené vodě uvaříme doměkka a scedíme. Přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka, přilijeme mléko a za stálého míchání vaříme, až krupky změknou. Před koncem vaření vmícháme cukr. 
- 
                                2Kaši rozdělíme na talíře, omastíme rozpuštěným máslem a posypeme skořicovým cukrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        