Jablkový vánek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
 - Sacharidy 66 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 66 g
 - Cholesterol 0.7 mg
 - Draslík 280.9 mg
 - Vláknina 7759 mg
 - Vitamín A 7759 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žervé zředíme mlékem na jemný krém.
 - 
                                2
Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná, jemně nastrouhaná jablka. Dáme vychladit do ledničky.
 - 
                                3
Těsně před podáváním vmícháme pevný sníh z bílků.