Ovocný salát se švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 270.3 mg
 - Vláknina 7380 mg
 - Vitamín A 7380 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné jablko a hrušku nakrájíme na kostičky, omyté, vypeckované švestky nakrájíme na čtvrtky.
 - 
                                2
Připravené ovoce rozložíme ve vrstvách do misek a posypeme jemně nasekanými ořechy, spařenými rozinkami a moučkovým cukrem.
 - 
                                3
Nakonec salát pokapeme rumem a necháme chvíli proležet.