Ovocný salát s kuřecím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kuřecí maso vařené
  • 200 g Kompot broskvový
  • 200 g Kompot ananasový
  • 50 g Mandle plátky
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 ks Čekanka
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 4 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 483 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 149 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 217.5 mg
  • Vláknina 6767.4 mg
  • Vitamín A 6767.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.1 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pečená (nebo vařená) kuřecí prsa, broskve, ananas a oloupaný pomeranč nakrájíme na malé kousky. Šťávu z pomeranče zachytíme a použijeme při přípravě dresinku.

  • 2

    Omytý salát a čekanku natrháme na kousky a promícháme s kuřecím masem, ovocem a plátky mandlí.

  • 3

    Dresink:

  • 4

    Majonézu smícháme s pomerančovou šťávou, solí a bílým pepřem. Dresink zlehka vmícháme do salátu.

Komentáře k receptu