Dalmátský okurkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 378.5 mg
 - Vláknina 2644.8 mg
 - Vitamín A 2644.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.8 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salátové okurky oloupeme, nakrájíme na kolečka, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Kolečka okurek promícháme s octem a olejem a nakonec přidáme oloupaný, nasekaný česnek.