Zelný salát s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 74.8 mg
 - Vláknina 1752.3 mg
 - Vitamín A 1752.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté zelí nakrájme na čtvrtky a potom na jemné nudličky.
 - 
                                2
Olej smícháme s hořčicí, přidáme trochu vinného octa, sůl, pepř, špetku cukru a oloupanou, nastrouhanou cibuli.
 - 
                                3
Zálivkou přelijeme zelí, dobře promícháme a necháme alespoň 30 minut uležet v chladu.