Hlávkový salát s biokysem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 52 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 388 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0.2 mg
 - Vláknina 2880 mg
 - Vitamín A 2880 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme jej na 4 díly a dobře propláchneme pod tekoucí vodou.
 - 
                                2
Biokys vyšleháme a zamícháme do něj cukr a sůl. Ochucený biokys uchováváme v chladu.
 - 
                                3
Okapaný salát před podáváním máčíme do připravené zálivky.