Salát z hovězího masa s hořčicí
Suroviny
- 500 g Hovězí maso vařené
 - 10 g Bazalka
 - 10 g Petržel kudrnka
 - 80 g Okurka salátová
 - 10 g Estragon
 - 75 ml Balsamico ocet
 - 100 ml Olej olivový extra panenský
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 3 ks Rajčata
 - 2 špetka Pepř černý mletý
 - 2 polévková lžíce Hořčice
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 246 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 247.7 mg
 - Draslík 330.4 mg
 - Vláknina 2674.5 mg
 - Vitamín A 2674.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vychladlé vařené hovězí maso nakrájíme na kostičky, rajčata také na kostičky, okurku na menší špalíčky. Bylinky posekáme najemno. Vařená vejce pokrájíme na plátky.
 - 
                                2
Všechny suroviny vložíme do salátové mísy, přilijeme ocet, olej, osolíme, opepříme a přidáme 2 lžíce pikantní hořčice. Dobře promícháme a dáme do lednice odležet.
 - 
                                3
Podáváme s bílým pečivem.