Zeleninový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 171 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 233 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 98.1 mg
 - Draslík 333.4 mg
 - Vláknina 4069.8 mg
 - Vitamín A 4069.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a omytá rajčata pokrájíme také na plátky, promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a scezeným hráškem.
 - 
                                2
Smícháme olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Zálivku vmícháme do salátu a vše ještě posypeme posekanou petrželkou.
 - 
                                3
Salát podáváme dobře vychlazený.