Rajčatová salsa s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 632 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 357.2 mg
 - Vláknina 5257.9 mg
 - Vitamín A 5257.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata rozvaříme. Dužinu manga nakrájíme na jemné kostičky. Stejně jemně nasekáme jarní cibulky. Ovoce i cibulky vložíme do rajčatového krému. Přidáme rozmačkaný česnek, chilli a limetkovou šťávu. Dochutíme solí, pepřem, medem a mátou.