Salát z broskví a červeného rybízu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 855.3 mg
 - Vláknina 20600 mg
 - Vitamín A 20600 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 87 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přelijeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Poté necháme v lednici asi hodinu chladit.
 - 
                                2
Rybíz mezitím odstopkujeme.
 - 
                                3
Broskve rozložíme do misek, přisypeme rybíz, přelijeme tekutinou v níž se broskve marinovaly, posypeme zbylým cukrem a dezert ihned podáváme.