Salát z pečeného kuřete s broskví

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Okurka salátová
  • 200 g Majonéza
  • 500 g Broskve
  • 1 ks Kuře
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 ks Jablka
  • 0.25 l Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1552 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 125 g
  • Sodík 542 mg
  • Bílkoviny 83 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 387.5 mg
  • Draslík 1174.8 mg
  • Vláknina 7590 mg
  • Vitamín A 7590 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.8 mg
  • Vitamín E 8.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z menšího pečeného kuřete nakrájíme na malé kousky, přidáme kousky oloupaného jablka a okurek, majonézu, vše promícháme dle chuti přidáme citrónovou šťávu, sůl, pepř a polovinu ušlehané smetany.

  • 2

    Podáváme na listech salátu ozdobené broskví a zbytkem šlehačky.

Komentáře k receptu