Tzatziky s bílou ředkví a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 134 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 13 mg
 - Draslík 255.6 mg
 - Vláknina 1181.5 mg
 - Vitamín A 1181.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme a vyjmeme semena a měkký střed. Okurku nakrájíme na malé kostičky. Oloupeme a hrubě nastrouháme také bílou ředkev.
 - 
                                2
Zeleninu vložíme do velké mísy zakapeme olejem a promícháme. V další nádobě rozšleháme jogurt s vodou, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a ocet a vše důkladně prošleháme. Směs vlijeme do mísy se zeleninou, důkladně promícháme a dáme na 1 hodinu vychladit.
 - 
                                3
Před podáváním zdobíme nakrájenými kolečky černých oliv.