Salát z celeru s nivou a brandy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 479 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 572 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 20 mg
 - Draslík 626.6 mg
 - Vláknina 8818 mg
 - Vitamín A 8818 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný a oloupaný celer nastrouháme nahrubo a v míse zakapeme citronovou šťávou. Ořechy nasekáme nahrubo, nivu nastrouháme, křen nastrouháme najemno.
 - 
                                2
K celeru přidáme sýr, ořechy, křen, osolíme a opepříme. Přilijeme olej, brandy, dobře promícháme a před podáváním necháme vychladit.