Hlávkový salát se smetanou a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 149 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 155.2 mg
 - Draslík 127 mg
 - Vláknina 2880 mg
 - Vitamín A 2880 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky a pod tekoucí vodou důkladně propláchneme. Necháme okapat.
 - 
                                2
Čtvrtky salátu vložíme do misek a přelijeme smetanou rozšlehanou se solí, cukrem a octem.
 - 
                                3
Nakonec salát posypeme nadrobno nasekanými vejci, která jsme předem uvařili natvrdo.