Salát z vodnice, okurky a rajčat pro alergiky na lepek, laktózu, vejce, ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 67 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 392.2 mg
 - Vláknina 3168.8 mg
 - Vitamín A 3168.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakládanou vodnici omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostičky. Okurku omyjeme, oloupeme slupku a rozkrájíme na kolečka, omytá rajčata krájíme na kostičky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Zeleninu smícháme v misce, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Připravíme zálivku: v misce smícháme citronovou šťávu a olivový olej, vzniklou zálivkou salát přelijeme.