Tzatziki II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 27 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 183.8 mg
 - Vláknina 1250 mg
 - Vitamín A 1250 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okurku omyjeme a nastrouháme nahrubo.
 - 
                                2
Nastrouhanou okurku dáme do cedníku a důkladně z ní vymačkáme vodu.
 - 
                                3
Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme.
 - 
                                4
Čerstvý kopr omyjeme, osušíme, nasekáme a odebereme požadované množství.
 - 
                                5
Vymačkanou okurku smícháme s jogurtem a ochutíme česnekem, koprem, olivovým olejem, citronovou šťávou a solí.