Rybičky v tomatě s vejci natvrdo a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 106 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 124 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 81.5 mg
 - Vláknina 227 mg
 - Vitamín A 227 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme vajíčka natvrdo a oloupeme. Vaříme je 9 minut. Sladkokyselou znojemmskou okurku a vajíčka pokrájíme na kostičky a odložíme do misky. Lahůdkovou očištěnou cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
 - 
                                2
Do druhé mísy dáme rybičky v tomatě, přidáme k nim lžíci majonézy, pepř a zlehka majonézu do rybiček vmícháme. Pak přidáme pokrájenou cibuli s okurkou a vejci. Znovu vše zlehka promícháme, rozdělíme salát do misek a podáváme.