Salát s balkánským sýrem a hruškou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 550 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 744 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 104.1 mg
 - Draslík 1274.4 mg
 - Vláknina 17579.8 mg
 - Vitamín A 17579.8 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.6 mg
 - Vitamín E 7.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme dresink. V míse smícháme najemno nakrájenou cibuli a balzamikový ocet. Přimícháme oba oleje, ochutíme solí a pepřem.
 - 
                                2
Mezitím kuřecí prsa uvaříme a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                3
V salátové míse smícháme čerstvé špenátové listy, kuřecí maso, na větší kousky nakrájený sýr, hrušky nakrájené na měsíčky a přelijeme dresinkem.
 - 
                                4
Rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými mandlemi a podáváme.