Salát z vařené cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 47 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 101 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 146 mg
 - Vláknina 3400 mg
 - Vitamín A 3400 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kastrolu nalijeme vodu do výšky 1cm, okyselíme ji a osolíme.
 - 
                                2
Přivedeme k varu a přidáme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přilijeme trochu oleje, přiklopíme pokličkou a od začátku varu vaříme cibuli přesně 10 minut. Odstavíme a necháme vychladnout.