Hlávkový salát s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 42 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 79 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 4.9 mg
 - Draslík 76.6 mg
 - Vláknina 2985 mg
 - Vitamín A 2985 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát zbavíme ovadlých listů, omyjeme a natrháme na kousky.
 - 
                                2
Omytý kopr jemně nasekáme.
 - 
                                3
Z vody, octa a soli připravíme nálev. Salát do něj ponoříme, po chvíli vyjmeme a na talířku jej polijeme jogurtem rozkvedlaným s koprem.