Thajský salát s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 177 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 24.2 mg
 - Draslík 1094.1 mg
 - Vláknina 7735.2 mg
 - Vitamín A 7735.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 92.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí svíčkovou - plátky ogrilujeme tak,aby maso bylo středně propečené. Necháme as 15 minut vychladnout a nakrájíme na proužky.Ty vložíme do velké mísy.
 - 
                                2
Přidáme okurku,cibuli, voňatku citronovou a jarní cibulku.Vše nakrájené na nudličky.Důkladně promícháme.Zalijeme citronovouˇšťávou a rybí omáčkou.
 - 
                                3
Salát podáváme vlažný, ozdobený chilli papričkou-zbavenou semínek a nakrájenou na nudličky,koriandrem,mátou a hořčičnými lístky.