Salát z vařeného pórku s kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 89 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 35 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 228.3 mg
 - Vláknina 5950 mg
 - Vitamín A 5950 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný pórek uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme jej na kousky a zakapeme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Nakonec smícháme kečup s trochou worcesteru a nalijeme na pórek.